Other

Intresserad av att bli sminkad av mig? (blogpost in Swedish)

Hello beauties!

Jag har sett att jag har många svenska läsare på min blogg, så jag tänkte att jag skriver detta blogginlägg på svenska. Jag har fått frågor om jag frilanserar som MUA, då många har varit intresserade av att bli sminkade av mig – och svaret är ja :).

Jag bor förnärvarande i Skåne där jag pluggar men är i Borås/Göteborg på helger. Jag reser dock gärna om du skulle befinna dig i någon annan stad i Sverige. Så om du är intresserad av att bli sminkad av mig till exempelvis bröllop, fest eller plåtning så kan du kontakta mig via email niicole_7@hotmail.com eller skicka ett PM på Facebook Facebook.com/niicoleasbeauty för priser och tidsbokning.

20140421-165337.jpg

Advertisements

6 thoughts on “Intresserad av att bli sminkad av mig? (blogpost in Swedish)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s