I ❤ shopping · Product Reviews

Presenttips till henne + mini haul (Blogpost in Swedish)

Hello beauties

Min födelsedag är om två veckor och därför tänkte jag skriva ett inlägg om presenttips till henne :). Varför jag skriver inlägget på svenska är för att jag vill tipsa alla mina svenska läsare om en svensk hemsida stanpresenter.se som har de perfekta presenterna till henne.

Webshopen har ett stort sortiment av presenter till alla tillfällen, med både presenter till henne och presenter till honom. Hemsidan har allt ifrån smycken, sjalar, sminkborstar, väskor och iPhone skal.

♡ Presenttips 1:
Sminkborstar
Sminkborstar är perfekt att ge bort som en present till henne och den här presenten kommer definitivt att uppskattas av alla tjejer som sminkar sig. Borstar är något som alla tjejer som sminkar sig behöver och enligt mig kan man aldrig ha för många borstar – ju fler sminkborstar desto bättre 🙂
sminkborstar-set-jungle-beat-makeup-kosmetiska-set-12-borstar
Sminkborst set – Jungle beat – Makeup Kosmetiska Set 12 borstar. Länk här

stanpresenter.se finns det flera sminkborst set som finns i olika storlekar – från 12 set till 24 set. Seten finns även i flera mönster såsom leopard och även i rosa. Jag kommer absolut lägga till det leopard mönstrade borstsetet (se foto ovan) på min b-day wishlist.

♡Presenttips 2
Smycken
Nästa presenttips är smycken som passar perfekt som present till henne. På stanpresenter.se finns en stor variation av smycken som passar bra som just presenter till henne, välj mellan snygga armband, ringar och halsband. Smyckena kommer även i smycke set. Priserna på hemsidan varierar och det finns presenter i varje prisklass, priserna på webbsidan passar alltså allas plånböcker.

Nu till min mini haul. Jag var ute efter ett fint statement halsband och klickade därför hem ett jättefint guldigfärgat halsband som en present till mig själv :). Jag hittade även ett guldigt armband från hemsidan som jag också beställde.

halsband-guldfargad-hilda-swag
Halsband guldfärgad – Hilda SWAG

20140630-164744.jpg
Ni hittar halsbandet här

Halsbandet är ett snyggt guldigt kedjehalsband och är ifrån SWAG ‘A’ STYLE kollektionen.Kollektionen är min favorit, då de finns fina statement kedjehalsband och armband som verkligen är min stil. Denna kollektion passar därför perfekt som present till henne med swag.

armband-guld-farg
Armband guld färg

Jag beställde även det här armbandet från hemsidan. Armbandet är ett simpelt armband i guld med ett litet hjärta som passar till allt. Ni hittar armbandet här. Kvaliteten på halsbandet och armbandet som jag beställde hem är verkligen av bra kvalitet.

Eftersom stanpresenter.se är en svensk webbshop gick frakten väldigt fort. Jag beställde mina smycken på en söndag och fick min beställning redan i på tisdagen. Om man beställer varor för över 349kr på hemsidan är det fraktfritt vilket är perfekt! Så letar du efter presenter till födelsedagar, presenter till henne eller presenter till honom eller en present till dig själv rekommenderar jag definitivt stanpresenter.se. Kolla in deras instagram sida @stanpresenter för fler presenttips.

Vad har du för presenttips?

Disclaimer: Det här inlägget var sponsrat av stanpresenter.se, dock har det inte påverkat mina personliga åsikter om produkterna. Det här inlägget var baserat utifrån min personliga erfarenhet.

Advertisements

2 thoughts on “Presenttips till henne + mini haul (Blogpost in Swedish)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s