I ❤ shopping · Other

New Makeup Organizer/storage

Hi beauties 🙂 In this blogpost I wanted to share my new makeup organizer/storage. Since my makeup collection keeps growing I’m always on the hunt for organizers to store all my makeup and beauty products. One great store to find home decor and also organizers for storage is IKEA, and there’s where I usually purchased all my storage from.

Hi beauties:) I detta inlägg jag ville dela med mig av min nya smink förvaring. Eftersom att min makeup samling fortsätter att växa är jag alltid på jakt efter större förvaring att ha alla mina makeup och skönhetsprodukter i. IKEA är den perfekta butiken för heminredning och förvaring och det är där jag brukar köpa all min förvaring från.

IMG_7195
“Godmorgon” box from IKEA

My latest makeup organizer is this acrylic box  that I was surprised to I find in IKEA. The organizer is perfect for makeup or jewelry as it has 10 compartments – one compartment perfect for holding lipsticks (see pictures). This box is obviously too small to hold all my makeup, but I like to keep all of my go-to products like my foundations, lip products and a few of my favourite lipsticks etc. in the box. I keep the organizer on my drawer for easy access when I’m in a rush.

Min senaste köp till mitt smink är denna akryl box som jag blev förvånad över att jag hittar på IKEA. Boxen är perfekt för smink eller smycken eftersom att den har 10 fack – ett fack perfekt för att hålla läppstift (se bilder). Detta fält är naturligtvis för liten för att hålla alla mina sminkprodukter, men jag gillar att ha alla mina “go-to” produkter såsom mina foundations, läpprodukter och några av mina favorit läppstift osv. Jag har förvaringsboxen på min låda för att enkelt komma åt mitt smink när jag har bråttom.

IMG_7182

You can find the makeup organizer here and you can see my completed makeup storage here

Du kan hitta förvaringsboxen här och du kan se hela min sminkförvaring här

How do you store your makeup?

INSTAGRAM ♡ FACEBOOK ♡ TWITTER

Advertisements

20 thoughts on “New Makeup Organizer/storage

  1. So sweet, i love how the lipsticks fit in those little boxes! I just have a dollar store drawer set.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s