I ❤ shopping

♡ Mini Haul from Stanpresenter.se (blogpost in Swedish)

Hello dääär 🙂

Dagens blogginlägg kommer att vara på svenska. Jag fick nyligen möjligheten att shoppa på Stanpresenter.se igen och tänkte visa er vad jag beställde. Jag beställde hem lite smycken för några veckor sedan som jag visade er i ett inlägg, där jag även gav presenttips till flickvännen (se inlägget här). Så dagens inlägg är alltså en “mini haul”.

Jag beställde hem ett vackert halsband i guld (se bild nedan) som ni kan hitta här. Halsbandet är verkligen ett “statement” smycke men ändå mycket simpelt. Halsbandet är från SWAG ‘A’ STYLE kollektionen, som definitivt är min favorit kollektion då det finns smycken i guld som precis är min stil.

20140821-171842-62322284.jpg
Mitt halsband kom i en vanlig plast påse, det går dock att välja till att varan ska komma inslagen i ett paket.

20140821-171910-62350323.jpg
Halsband – Annelise

Jag beställde även hem ett rosa mobilfodral till min iPhone (se bild nedan). Fodralet skyddar verkligen mobilen, vilket är awesome för mig som alltid tappar mobilen. Älskar även den rosa färgen!

20140821-175559-64559689.jpg
Ni hittar mobilfodralet här

Stanpresenter är som sagt en svensk webbshop som har ett stort utbud av presenter – allt från smycken, accessoarer till handgjorda väskor. Stanpresenter har även massa fodral och skal till iPhone och till andra mobiler. Mobilskal är en jättebra present till både henne och honom.

Stanpresenter.se är alltså den perfekta sidan för presenter till alla tillfällen till både henne och honom.
Kolla in deras:
Instagram: @stanpresenter
Twitter: @stanpresenter
Facebook: http://www.facebook.se/stanpresenter

Vad tycker ni om min haul?

Disclaimer: Det här inlägget var sponsrat av stanpresenter.se, dock har det inte påverkat mina personliga åsikter om produkterna. Det här inlägget var baserat utifrån min personliga erfarenhet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s